Livesändning i kväll

Herrarnas SM-finalserie har flyttat till Norrköping. Match 3 spelas i kväll och läget är som bekant 1-1 i matcher mellan Norrköping och Södertälje.

Matchen går att följa live här

I försnacket handlar det mycket om regerande mästarna Kings kan stjäla någon bortaseger?

– Tufft, men vi vet att vi kan ta en match i Norrköping. Vi vann en match borta under säsongen. Att vi förlorade en hemmamatch ska inte tynga ned oss för mycket. De utnyttjar sin storlek mycket bättre än vi utnyttjar vår snabbhet. Det är det de vinner på. Vi ska försöka springa lite mer och få ett högre tempo, säger Södertäljes Tobias Borg till lt.se

– Det känns bra och som om alla förstår vad som krävs för att vi ska vinna. Det ska bli kul att spela hemma. Jag hoppas att det kommer mycket folk. Det är alltid roligare och gör det lättare för oss, säger Dolphins forward Pierre Hampton till Folklbadet Östgöten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.