Kräver svar av stjärnan

Landslagsspelaren Pierre Hamptons vara eller icke vara i Eco Örebro när ligan drar igång, det är frågan som klubben nu kräver svar på.  Han har tränat med Örebro flera veckor och gjorde 20 poäng i genrepet mot 08 Stockholm i fredags.

Hampton letar utländsk klubb, men kan tänka sig att spela på ett så kallat öppet kontrakt för Örebro under tiden.
– Han har en amerikansk agent som sköter förhandlingarna och jag har mejlkontakt med honom. Det är lite speciellt med andra förutsättningar än ett vanligt kontrakt, säger Eco Örebros ordförande Stefan Johansson till Nerikes Allehanda.

Örebro öppnar i ligan hemma mot Norrköping (som Hampton senast spelat för).

– Jag har meddelat agenten att vi måste ha ett besked nu i mitten av veckan, säger Johansson.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.