Sänkte Umeå – grinade illa

Skadedrabbade Uppsala Basket saknade fortsatt en rad toppspelare, inklusive nyförvärvet Brice Massamba som inte hann bli spelklar. Från början såg det ut som att Umeå BSKT (utan sjuka Omar Krayem) skulle hänga med bra.

Men i den andra perioden hände något. Med klockan på 4.48 och ställningen 40–38 begärde coachen Kelly Grant timeout. Fem trepoängare senare var matchen avgjord.

Upsala Nya Tidning tog ett snack med segerskytten Rickard Eriksson (fem av åtta från trepoängslinjen och totalt 26 poäng)

– Jag vet inte var det här skyttet kom ifrån, men när det första satt så kändes det bra, säger Rickard Eriksson som grinade illa efter matchen.

– Jag har inte tränat på två veckor på grund av foten, och nu känns det verkligen inte bra. Jag hoppas Anton (Gaddefors) är tillbaka snart så att jag får chansen att vila den lite, säger Eriksson till UNT.

Även Udominate-stjärnan Agnes Nordströms brorsa, Axel Nordström, har haft skadeproblem. Nu gjorde ehanändå 20 poäng på Umeå BSKT.

– Det kändes bra. Foten har strulat lite, och det har nog satt sig lite i huvudet. Men i dag vågade jag, säger Axel Nordström till UNT.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.