Tog andra raka seger

Det har strulat med länkningen från Bloggen till texterna från Gustav Pettersson i Östersund. Så här kommer de som blogginlägg:

BSKT tog andra raka segern
Publicerad idag kl 21.29 (uppdaterad idag kl 21.46)
BASKET Trots en katastrofal start blev det en fjärde raka seger för Umeå BSKT mot Jämtland Basket den här säsongen när de besegrade tabelljumbon på bortaplan i Östersund på fredagskvällen med 95-91.

Umeå startade matchen mot Jämtland som om de inte stigit av bussen och hamnade tidigt i ett rejält underläge. Ett stillastående anfallsspel, iskallt skytte och ett hemmalag som satte allt gjorde att Jämtland hade ledningen med 25-12 i första periodpausen som faktiskt kunde varit mer.

I andra samlade Umeå ihop sig, höjde sig i försvaret, fick igång Germain Jordan som hamnade på bänken tidigt med två fouls, Omar Krayem sänkte ett par treor och Umeå kröp något närmare. Tack var en bra avslutning med två treor från Kai Williams i slutet av andra perioden hade Umeå vänt till 40-39 i halvtid.

Tredje perioden började en riktigt hård fajt där båda lagen levererade framåt, men Umeås zonförsvar fick tillslut utdelning och bortalaget kunde springa iväg till en 67-58 ledning. På slutet med stora delar av bänken inne på banan.

I fjärde perioden kom Jämtland tillbaka med en stark inledning och gjorde match av det hela. Som närmast var de uppe i 71-74, men Umeå var bäst när matchen skulle avgöras. Då klev stjärnorna Jordan och Krayem fram och avgjorde matchen. Segern skrevs till slut 95-91.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.