”Det var misshandel”

Umeå  BSKT:s coach Jesper Gustavsson kunde inte hålla sig efter norrderbyt mot LF Basket.

– De misshandlade Kai Williams och han fick inget med sig av domarna.

Jesper Gustavsson brukar sällan höja rösten eller ha synpunkter på domare, men efter en rad smällar, som bland annat ledde till att Umeås Kai Williams blödande fick lämna planen, så kom kritiken mot domartrion Åsa Jernmo, Blazo Begenisic och Mahir Mehmedovic.

– Kai Williams är den mest reko spelaren i hela ligan, han gnäller aldrig och kör alltid med rent spel. Nu klagade till och med han och då vet man att det inte går juste till. Tråkigt att det ska löna sig att inte följa reglerna och nu höll domarna alldeles för ojämn nivå på vad de tog, ryter Gustavsson.

Umeå-coachen är noga med att påpeka att domarna inte avgjorde matchen till LF:s fördel. Men han kan inte förstå hur de kunde missa de hårda tagen mot Kai Williams.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.