Inbjuden till NBA-test

Det händer mycket runt trollgubben Omar Krayem. På kort tid har han hunnit lämna Umeå, spela i Mexico, dra vidare till Filippinerna, skriva på för Borås Basket, och i sommar tycks det kunna bli större grejer än den lokala kustligan i San Fransisco-området.

Senaste nytt är att han blivit inbjuden till ett läger med Dallas Mavericks – där han om det går bra kan knipas en plats i NBA:s sommarliga. Det handlar om att ett gäng inbjudna gubbar fajtas om platserna i sommarliga-truppen för Dallas.

Så här skriver Omar på sin officiella facebooksida:

”What’s up everybody, today I woke up to great news! I got invite with the Dallas Mavericks camp.. for the NBA summer league in Vegas this July.. Shout out to my agent for putting it together.. Everything happening fast I’ll keep talk posted with more details…”

NBA:s sommarliga är en uppvisningsplats för lirare som vill visa upp sig för horder av agenter, NBA-scouter och andra nyfikna. Cirkusen visar sig på olika platser, i Las Vegas är speldatum 10-14 juli för de tre inledande matcherna per lag, sedan finns även ett ”slutspel” som kan ge lagen ytterligare ett par matcher. Normalt brukar NBA-klubbarna prioritera speltid för yngre talanger modell ”framtidsmän”, men klart att tanken kittlar lite vid möjligheten att Omar Krayem skulle dyka upp i Dallas-tröjan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.