Centern har gjort sitt val

Svenska centern Louise Angel har gjort sitt val av ny klubb. Som väntat blev det Alvik Basket i Stockholm för den 189 cm långa Eos-produkten som förra säsongen i Damligan snittade 13 pong och 10 returer.

– Det är jättekul att Louise valt Alvik Basket och vill fortsätta sin utveckling som basketspelare hos oss. Louise kommer bidra mycket med sin längd och rutin. Vi får en längre rotering inom laget och det ger oss chansen att tävla ännu mer. Vi fortsätter vår satsning i ligan och känner nu oss väldigt trygga med det svenska spelarmaterialet vi har på plats, säger Francisco Pinto, Head Coach Alvik Baskets damlag.

– Jag hoppas kunna bidra med mycket rutin och en vinnarskalle. Även vara delaktig i att öppna upp spelet för mina lagkamrater. Slutligen tror jag att min spelstil kommer vara en stor tillgång för Alvik både offensivt och defensivt, säger Louise själv till klubbens hemsida.

Alviks unga trupp:

Klara Lundquist (f.99), Anna Lundquist (f.96), Madeleine Aabö (f.96), Tyra Carlsten-Handberg (f.96), Ellinor Holmberg (f.96 ), Katharina Fasth Gillstedt (f.96), Fanny Håkanson (f.97), Lisa Siösteen (f.97), Nathalie Schönberg (f.90), Josefin Loob (f.90), Paula Juhlin (f.91), Nathalie Lindén (f.95), Louise Angel (f. 91).

Ny assisterande coach i Alvik är Robin Sandberg, i fjol division 2-coach i Umeå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.