Umeå ”ett lurigt lag”

Inför kvällens norrderby mellan Umeå och Sundsvall varnar Dragons coach Tommie Hansson för BSKT.

– Det blir tredje gången vi möter Umeå, på försäsongen, i premiären och nu. Det är ett lurigt lag man absolut inte ska underskatta, går man och ställer in skorna förlorar man. De slog exempelvis Luleå på bortaplan. De har ingen riktig storkille, men ett gäng tvåmeterskillar. Det ger fördelar i vissa lägen och nackdelar i andra, säger Tommie Hansson till ST.

Umeå och Sundsvall möttes i ligapremiären i Sundsvall, då vann Dragons med 88-73. Faktaär att Umeå aldrig slagit Dragons under sin relativt korta tid i ligan, de fem matcherna har slutat med lika många förluster.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.