Positiva besked för Udominate

Udominate Basket har fått flera positiva besked gällande de spelare i truppen som dragits med skadeproblem.
Ilaria Zanoni, Dia Lukacovicova och Salome Kabengano ska, med olika rehabåtgärder, snart vara tillbaka för spel i full omfattning. När det gäller Krista Gross som befinner sig USA på grund av dödsfall i familjen, så ska hon snart vara tillbaka i Umeå. Närmare bestämt nästa helg.

– Mycket bra besked, ingen av spelarna är trasig någon längre tid. Vi kommer inte att ha fullt lag de närmaste ligamatcherna, som mot Norrköping helgen 6-7 februari, men på sikt med tanke på vårens SM-slutspel ser det bra ut, säger Udominate Baskets general manager Oscar Stenberg.

Blir det någon värvning innan transferfönstret stänger söndag den 31 januari?

– Vi har nyligen kollat med en svensk landslagsspelare, men det gick inte att lösa. Nu ska ha en sista genomgång under helgen och diskutera om vi behöver gardera oss för eventualiteten att det kan komma nya skador längre fram. Om vi ska plocka in någon fler i truppen handlar det i så fall om någon EU-spelare som snabbt går att få klara papper på, säger Oscar Stenberg.

Udominate Basket har denna helg spelledigt från ligan, för att få en mer matchlik träning ska gänget under lördagen spela en ”internmatch”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.