Stålvant om Umeå

Martina Stålvant blev Mest Värdefulla Spelare i SM-finalen när Luleå avgjorde med 3-2 i matcher mot Umeå.

Martina är på väg bort från Luleå och söker i första hand en ny klubb utomlands. Hon befinner sig just nu på semester i Dubai där Bloggen fick kontakt med henne.

– Ja det stämmer att jag är på väg utomlands. Har några alternativ att gå på, samt ”deadlines”att bestämma mig om jag ska tacka ja eller inte.

Om möjligheten att spela i Umeå:

– Umeå är intressant då Oscar samt Agnes berättat lite om klubben och dess förmåner. Känns bra att veta att man alltid är välkommen i en klubb med bra förutsättningar.

Stålvant har tidigare varit utlandsproffs, dels i Gran Canaria tillsammans med Agnes Nordström, hon har spelat i Brno i Tjeckien och även i slovakiska laget MKB Ruzomberok – tillsammans med Josefin Vesterberg, ja ni vet, hon som nyligen bytt Luleå mot Umeå…

– Att Josefin spelar där är det som lockar mycket då vi spelat med varandra fyra år i rad nu. Vi är väldigt bra vänner och hon är som en lillasyster för mig. Hon stöttar mig i vilken klubb jag än väljer där ute… men hoppas såklart på att jag ska spela där hon är, hälsar Martina Stålvant.

Bilden: Martina Stålvant var bästa spelare då Luleå vann SM-finalspelet mot Umeå.
Foto: Patrick Trägårdh/TT

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.