Ny klubb byggs upp

Ligaklubben Sundsvalls Dragons gick i konkurs och nu börjar konturer skönjas av nya BBK Sundsvall.

Starten blir ett A-lag som räknar med att spela i division två, plus ett utvecklingslag.

– Tanken med utvecklingslaget är att spelarna ska kunna slussas till första laget. Vi har möten och jobbar för det här nästan varje dag för att få till det. Det är ändå positivt att vi är på väg att starta upp en ny förening, säger ordförande Lars Kallin till ST.

Namn på tränare, ledare och spelare (tanken är lokala förmågor) dröjer.

– Det är ingenting som är klart, ekonomin spelar också in. Allt beror på hur mycket pengar vi har. Men jag hoppas att det är klart inom två till tre veckor. Jag kommer aldrig att sätta oss i det ekonomiska läget som vi var i förr, det kommer jag inte vara med på, säger Kallin.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.