Silly: Namnen officiella

I en tidigare intervju med Jurgita Kausaite sade Alviks damers nya coach att det fanns två klara namn i truppen som då väntade på att bli offentliggjorda.

Nu är namnen officeillt presenterade och som väntat är det talangen Klara Lundquist och rutinerade Paula Juhlin som båda skrivit på för ytterligare en säsong med Alvik Basket.

– Paula kommer vara jätteviktig för oss. Hon spelar lugnt och kommer ge oss lugn. Hon är smidig och rör sig väldigt bra Vi kommer kunna använda henne både ute och inne, säger coach Jurgita Kausaite till klubbens hemsida.

– Klara är en bra combo guard, hon är poänggöra men hon kan också assistera andra. Hon är inte helt olik Ludde (Ludde Håkanson) i sin spelstil. Klara kommer behöva utveckla sitt ledarskap som pointguard och bli en klokare spelare. Men hon har tid, hon är fortfarande ung, säger Alviks coach.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.