Silly: Stannar i söder

Förra säsongen var Malbas herrligans bästa nykomling någonsin med en slutspelsplats. Nu har det så smått börjat röra på sig när det gäller truppen 2016/2017.  Forwarden Fredrik Larsson (moderklubb Stenungsund) stannar i Malmö-klubben med ett nytt 1+1 kontrakt. 23-åringen som mäter 201 centimeter snittade förra säsongen 10,5 poäng + 2,5 returer.

– Jag är fantastiskt glad att Fredrik valde att förlänga med Malbas. Han har tagit stora steg framåt de senaste säsongerna och kommer att få en nyckelroll i laget även den kommande säsongen. Med sin storlek och sitt fina skytte är han mycket svår att stoppa för motståndarna samtidigt som hans defensiva spel har utvecklats mycket, säger Malbastränaren Henrik Svensson till 24Malmö.se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.