Stjärnan lämnar återbud

Det går inget vidare när det gäller att få ihop de bästa spelarna till svenska herrlandslaget.

Senaste motbudet: Stjärnan Marcus Eriksson deltar inte i höstens EM-kval

– Det är tråkigt eftersom vi vill ha med alla våra bästa spelare men vi har förståelse för beslutet och fokuserar nu på de som är med, säger Olle Lundén, elitansvarig för SBBF.

Den 22-årige guarden från Uppsala har sedan fem år tillbaka spelat i Spanien och de senaste åren för den europeiska toppklubben FC Barcelona. Bakom beslutet om nej tack till landslaget ligger att klubben fått ny tränare och efter kontakt har Eriksson beslutat att vara tillgänglig från start för att göra allt för att ta en plats i Barcelonas nya lagbygge.

– Det var ett svårt beslut eftersom jag verkligen var taggad på spel men jag hoppas på att kunna spela i landslaget i framtiden och jag önskar laget all lycka till, säger Marcus Eriksson, i ett pressmeddelande.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.