Får träna vid sidan om

Bloggen kollade läget med Udominate Baskets landslagsspelare Josefin Vesterberg, ny i Umeå-laget från Luleå Basket.

Hon är kallad till landslagssamlingen i Örebro i slutet av augusti, ett avstamp inför EM-kvalmatchen mot Finland som spelas i Luleå i slutet av november. Men Josefin kommer  inte att träna något med landslaget i augusti. Anledningen är rehabträningen efter vårens operation av korsbandsskadan hon ådrog sig förra säsongen.

– Frasse frågade om jag kunde komma dit och vara med laget, det är väl ifall jag nu skulle kunna spela i november då kvalet är. Men jag kommer inte att vara med på detta läger och träna med laget utan jag sköter min rehab som vanligt på sidan om och gör det jag får göra enligt Fysio/sjukgymnast, förklarar Josefin Vesterberg.

(Frasse = förbundskapten Francisco Pinto)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.