Silly: Förstärkt bakplan

I väntan på uppkast mellan Finland och Sverige (18.30 svensk tid) gör Bloggen ett par silly season-noteringar.

x x x x x

Nässjö Baskets herrar vann försäsongens första träningsmatch mot division 1-gänget Högsbo. Det blev 74-70.

x x x x x

Tyska TSV 1880 Wasserburg fortsätter att förstärka sin bakplan inför spelet i damernas EuroCup med möten mot bland annat Umeå och Luleå. Senast in i truppen är 28-åriga serbiska guarden Milica Ivanovic, ett välbekant namn för Udominate Basket då Ivanovic spelade med ungerska Uni Györ säsongen 2014/2015 och då mötte Umeå-gänget i gruppspelet i EuroCup. Ivanovic spelade 29 minuter och gjorde 14 poäng när lagen möttes i Ungern, en avgörande match i gruppspelet som Udominate vann.

Wasserburg har nu fem internationella spelare på bakplan; Shey Peddy (USA), Milica Ivanovic (Serbien), Alexandra Tarasava (Vitryssland), Milica Deura (Bosnien) och Nathalie Fontaine (Sverige).

Forwards/centrar: Rebecca Thoresen 178 cm (Malta/Australien), Marlou de Kleijn 182 cm (Nederländerna), Soana Lucet 185 cm (Frankrike), Wumi Agunbiade 188 cm (Kanada/Nigeria), Britta Worms 188 cm (Tyskland), Agnieszka Fikiel 194 cm (Polen/Tyskland).

Coach: Georg Eichler.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.