Silly: Hittade inte passet

Det mesta kan hända när det gäller importspelare som ska komma till Sverige.

Genom åren är historierna många, det finns spelare som dykt upp med ett helt personligt apotek av allehanda piller i resväskorna och fått vända hem ganska omgående. Det finns spelare som plötsligt upptäckt att de har fru och barn och åkt hem av familjeskäl, med mera, med mera.

En ny variant har just precis Borås Basket upplevt med jänkaren E.J.Reed, en tuff och modern powerforward som skulle lyfta Borås. Men han kommer inte att dyka upp över huvudtaget.

– Det har varit strul. Ena dagen var det familjära problem, nästa dag hittade han inte sitt pass. Jag vet inte exakt vad som har hänt om jag ska vara ärlig, men agenten har angett diverse problem och vi har släppt Reed nu. Vi har en ersättare på gaffeln, men jag vill återkomma när papperna är klara, säger klubbens sportchef Jonas Larsson till Borås Tidning.

Nya guarden Deonta Stocks, har anlänt, och ”dunk-experten” Trayvonn Wright väntas in under onsdagen. Men en jänkare fattas alltså. Borås har även lite andra problem på försäsongen då John Brändmark är ljumskskadad och Christian Maråker knäskadad.

– Det händer saker under en försäsong, det är bara att gilla läget. Vi kommer bli ett slagkraftigt lag, säger coachen Jonte Karlsson till BT.

Från Borås Basket meddelas att James Washington inte är aktuell för trupen.

– Han är med och kör för att han har en kompis i stan, inget annat, säger sportchef Larsson.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.