Silly: Målet är 15

Visby Ladies fyller på sin trupp med Annie Kjellberg, 25-åring på 178 cm som närmast kommer från Norrorts division 2-lag. Före dess gjorde hon två säsonger i basketettan med Lidingö.

– I Annie får vi en hårt arbetande forward som är beredd att springa genom väggar. En positiv lagspelare med ett ton energi varje gång hon kommer till träning och match. I årets Ladies är vilja och inställning en röd tråd vilket är Annies främsta styrka. Det skall bli intressant att följa Annies säsong från oskrivet kort till nästa nivå, säger sportchef  Anders ”Leo” Pettersson i ett pressmeddelande.

Annie Kjellberg säger själv att första delmålet är 15, att göra 15 minuter i en match i Basketligan Dam.

Visby Ladies har till kommande säsong tidigare gjort klart med tre importspelare från andra sidan Atlanten, komboguarden Taylor Gault, USA, centern Jose Ann Johnson, Kanada, samt powerforwarden Danielle McCray, USA.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.