Bosnic: ”Har medelmåttigt lag”

Efter fyra raka SM-guld och bred erfarenhet av spel i Europa så lägger Södertälje Kings coach Vedran Bosnic ribban rejält lågt inför kvällens start på kvalet till  den nya europeiska basketligan The Basketball Champions League.

– Vi är inte på toppnivå, just nu är vi ett medelmåttigt lag och det är väldigt synd att Champions League börjar så pass tidigt. Vi har bara haft en dryg vecka tillsammans, själv kommer jag ju direkt från landslagsspelet. Men vi ska försöka spela bra och kontrollerat, säger Kings coach till klubbens hemsida.

Södertälje möter finländska Kataja Basket i bäst av två matcher, där den första spelas i Finland i dag klockan 17.30 svensk tid, och den andra i Täljehallen på torsdag 29 september. Vinnaren blir direktkvalificerad till gruppspelet i Champions League.

Södertäljes trupp: Ludvig Svanström, Henrik Sjölin, Valter Lindström, Davis Lejasmeiers, Toni Bizaca, Mich Petersen, Adam Ramstedt, Tylor Ongwae, Nick Spires, Filip Kovacek, Cameron Rundles, Delvon Johnson, Tanel Kurbas.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.