Trodde på senare spel

Bloggen är absolut inget facit, men rapporterade i alla fall redan innan damernas SM-kvartsfinaler inleddes att Udominate planerade för att spela den första SM-semifinalen på hemmaplan torsdag den 30 mars.

Men tydligen har den officiella informationen inte fungerat, i alla fall har Telge Basket räknat med att inleda semifinalspelet på söndag…
Det uppger klubbdirektör Robert Andersson för Länstidningen i Södertälje.

– Umeå hade ansökt om att få spela på torsdag och förbundet har sagt okej. Däremot hade de glömt att meddela de eventuella motståndarna, oss och Mark, det. Så vi hade planerat för att spela på söndag. Det är lite olyckligt. Det är inte nog med att Umeå är ganska bra ändå, nu blir det inte så långa förberedelser, säger SBBK:s klubbdirektör Robert Andersson.

Telge kommer att spela i Umeå i morgon torsdag. Inga protester:

– Nej, Umeå hade fått besked i god tid, det är bara att vi inte hade fått informationen. Och sportsligt så är det kanske inte så illa, borta i Umeå är det en tuff match oavsett och nu får laget lite längre tid på sig att förbereda sig för hemmamatchen i stället, säger Robert Andersson till LT.

Även den andra SM-semifinalen mellan Luleå och Alvik inleds i morgon torsdag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.