Silly: Stjärna på väg bort

Telge blev första lag att slå Udominate under den nyss avslutade säsongen. Det i semifinalserien där det var på snudden att damerna från Södertälje huggit ytterligare en match mot gänget från Umeå.

Inför nästa säsong upplever nu Telges coach Viktor Bengtsson positiva vibbar på att Telge åter blivit ett attraktivt lag för spelare att komma till. Men det finns också ett minustecken – då stjärnan och svenska landslagsguarden Ellen Åström är på väg att lämna klubben.

– Vi kanske behöver en pointguard, för det är osäkert om Ellen blir kvar. Hon kan söka lyckan utomlands. Hon har väl inget konkret bud nu, men det finns lite kontakter, uppger Viktor Bengtsson för Länstidningen.

Moa Filén-Hammarström är den spelare som i dagsläget är klar för fortsättning i Telge.

– Det kommer att komma underskrifter de kommande två veckorna. Vi är i full gång, vi ska försöka skriva kontrakt nu i maj och juni och vara klara med kärntruppen innan midsommar. En amerikanska blir det i alla fall. Det finns spelare som vi har haft tidigare och som är intresserade av att komma tillbaka, där vi vet vad vi får och vem det är, säger Telges coach till LT.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.