Silly: Nya tag efter skador

Louise Angel gjorde comeback efter ryggskada och fick ihop 15 matcher säsongen 2015/2016. Senaste säsongen åkte hon på en komplicerad fotskada i en match mot Udominate som spelades i Sundsvall i vintras. Säsongen 2016/2017 tog slut efter 16 matcher – med ett fint snitt på  10.4 poäng, 7.1 returer och 1.3 assists per match.

Nu är det nya tag som gäller och den Eos-fostrade 26-åringa centern (189 cm) ska fortsätta med Alvik Basket.

– Nästa säsong är jag givetvis taggad! Jag har haft två skadedrabbade säsonger och är redo för en frisk säsong där jag själv och Alvik får ut max av mig. Ser fram emot ytterligare en säsong med det här härliga laget, säger Louise Angel till klubbens hemsida.

– Jag är extrem glad att hon bestämde sig för att fortsätta. Jag har tålamod med hennes skada, hon är punktlig och följer sin rehab, så vi får bara hoppas på det bästa. En skadefri Louise är en ostoppbar Louise, säger Alviks coach Jurgita Kausaite.

Alviks lagbygge tycks få en solid grund med en stomme spelare med förlängda kontrakt: Klara Lundquist, Paula Juhlin, Louise Angel, Helene Haegerstrand, Tina Moen, Erica Iderståhl, och Fannny Rykatkin. Noterat är att Fanny Håkanson lämnar för collegespel i USA.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.