Silly: Lämnar Udominate

Ytterligare en spelare som lämnar Udominate är Katha Fasth Gillstedt. Efter två säsonger i Umeå så vänder forwarden åter till Alvik Basket och Stockholm.

Ännu har det inte blivit så mycket ligaspel för 21-åringen som tidigare haft skadeproblem, det blev exempelvis nio matcher med i snitt fem minuters inopp i Alvik 2014/2015. Med Udominate blev det 2015/2016 elva matcher med drygt nio minuters speltid och senaste säsongen 2016/2017 sju ligamatcher med drygt nio minuter på planen.

– Det har varit en extremt händelserik säsong i Udominate med olika förändringar i ledarstaben och många spelare som vill komma in på plan och gå tunga minuter så jag känner inte riktigt att jag kommit till min rätt. Däremot har jag haft väldigt bra lagkamrater och motstånd på träningarna som hjälpt mig utvecklats mycket som spelare och ledare på plan samt mognat i mitt spel så det är jag väldigt tacksam för! Det har dessutom varit mycket med 100% läkarstudier vid sidan om. Jag tar en paus med skolan nu för att kunna fokusera på basket och mig själv, det finns definitivt mer att hämta, säger Katha till Alvik Baskets hemsida.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.