SBBF sänder VM-kval

Världens TV-bolag har inte direkt slagits om sändningsrättigheterna till VM-kvalet för de svenska basketherrarna. Överlag har meideintresset varit synnerligen svalt. Nåja. Nu är det i alla fall klart att Svenska Basketbollförbundet tagit saken i egna händer och kommer att – via Facebook och Youtube – sända i alla fall Sveriges hemmamatcher.

SBBF medelar att: ”När Sverige spelar VM-kval mot Bosnien, Armenien och Slovakien kommer hela basketsverige att kunna följa matcherna via våra sociala medier. SBBF producerar matcherna med 4 kameror, repriser och full FIBA-grafik och våra tittare kommer att bli ledsagade av Jakob Törnell och Jenny Håkanson. Vi jobbar på att få till sändningar från bortamatcherna också.

www.facebook.com/basketse

www.youtube.com/basketklipp

SPELSCHEMA

2 augusti kl 18:00 Sverige – Bosnien i Norrköping på Facebook och Youtube.

5 augusti kl 17:00 Armenien – Sverige i Jerevan (jobbar på att få till sändning)

9 augusti kl 19:00 Slovakien – Sverige (jobbar på att få till sändning)

12 augusti kl 19:00 Bosnien – Sverige på Facebook och Youtube

16 augusti kl 19:00 Sverige – Armenien på Facebook och Youtube

19 augusti kl 16:00 Sverige – Slovakien på Facebook och Youtube

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.