Norskan vill mer i Sverige

En del kontrakt är länge officiella hemligheter, som att Bulan Berglund skulle bli tränare i Luleå Hockey och att norskan Tina Moen skulle stanna i Alvik Basket.

Förra säsongen, trots en del skador, snittade den norska landslagsspelaren på 26 svenska ligamatcher, 21 minuter, 8 poäng och 4.4 returer. Nu är 30-åringen som mäter 180 centimeter sugen på mer.

– Jag tänker att nästa säsong kommer vi få ut ännu mer av potentialen som finns i laget. För min egen del kommer jag i sommar jobba med att bli helt bra i benen och förbereda kroppen inför hösten, så att jag kan tillföra ännu mer till laget nästa säsong. Med Louise tillbaka blir lagets sammansättning bättre och jag kommer kunna spela i positioner där jag är bäst också. Jag ser verkligen fram emot ett år till med nya utmaningar! Och SM-guld, säger hon.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.