Utdelning i Byn

Från helgen noteras bland annat att:

… Söndagskvällens sena match i herrarnas division två, Iksu 1 – BC Luleå slutade 60-68.

… KFUM Umeås yngre grabbar hade utdelning i Byn (Sunderbyn) med ett par segrar.

Norrbottensserien HU1: Sunderbyn – KFUM Umeå  30-92
Poäng Umeå: Nils Botold 31, Max Lindblom 11, Sofonias Asres 11, Joel Sehlstedt 10, Daniel Malca 9, Melker Lindblom 8, Hannes Thörn 8, Viggo Adolfsson 2, Abdullahi Yasin 2.

Norrbottenserien HU2: Sunderbyn P03 – KFUM Umeå P03/04  44-85
Poäng Umeå: Elias Andersson 30, Emanuel Lundmark 13, Alvin Gunnarsson Dyberg 11, Oskar Johansson 8, Linus Nilsson 7, Lukas Apel 5, Gabriel Björkman 4, Joel Hansson 3, Isak Andersson 2, Gustav Pettersson 2.

Bilden: KFUM Umeå P03/04. Bakre rader fr. v: Gustav Pettersson, Elias Andersson, Emanuel Lundmark, Gabriel Björkman, Joel Hansson. Främre fr v: Linus Nilsson, Alvin Gunnarsson Dyberg, Lukas Apel, Oskar Johansson, Isak Andersson.

KFUM Umeås unga tjejer i Norrbottensserien DU5 fick en mindre rolig erfarenhet när de efter lång bussresa kom till Gammelstads sporthall för bortamatch och det visade sig att de var ensamma i hallen. Efterhand dök det upp någon som skulle sitta i sekretariatet, senare kom ett par domare. Inga bollar fanns för gästerna att värma upp med och ungefär en halvtimme efter utsatt matchtid så hade hemmalaget samlat ihop några spelare inklusive lån från andra GBBK-lag. Matchtiden kortades till 4×7 min. för att Umeå-laget skulle hinna med bussen hem.
Gammelstad vann med 35-20 och Umeå-tjejerna fick något att snacka om i bussen hem. Bland annat om något annorlunda regeltolkningar… exempelvis… har det tidigare hänt att ett hemmalag haft noll foul?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.