Tillmans lag på gång

Den flerfaldige svenske guldcoachen Jens Tillmans nya lag är på gång.

Förra säsongen fanns han i en rådgivande roll i Umeå BSKT och tog sig sedan an Pinkk-Pecsi i den ungerska damligan.  För dagen noteras tre raka segrar efter att senast ha vunnit viktigt mittenmöte mot Cegledi på bortaplan. Avgörande blev sista perioden som Tillmans gäng tog med 9-19 och matchen totalt med 57-60,

Sista skottet var en vinnande trea modell ”buzzer beater” från slovenskan Tina Jakovinas händer. Tongivande spelare i Pinkk-Pecsi är de två amerikanskorna Shelby Cheslek (center) och Ivey Slaughter (forward)

Tillman har på åtta omgångar coachat ihop 4 segrar/4 förluster och Pinkk Pecsi är nu uppe på slutspelsplats som tabellsexa. Bland vinsterna märks lokalderbyt mot Peac-Pecs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.