Klart: Tar in schweizare

Norrköping Dolphins har redan presenterat ersättaren till kickade amerikanen Tyrell Green. In kommer en schweizare på lite drygt två meter och styvt 100 kg.

26-årige powerforwarden Jonathan Dubas har landat i Norrköping. Han kommer från BBC Monthey där han spelat de tre senaste säsongerna. I ligan i Schweiz har han under hösten på tolv matcher snittat 14,3 poäng, 6,0 returer och 2,2 assists.

– Min bästa egenskap är nog energin jag ger på planen och till andra. Jag har en bra blick för spelet och är en bra passare. Jag är ingen stor poänggörare, men jag kan förstås bidra med det också, säger nyförvärvet till klubbens hemsida.

Coach Adnan Chuk;
– Jonathan är en spelare i sina bästa år och har, trots att han bara är 26 år, stor erfarenhet. Vi är glada för att han ville komma hit och så vi kan använda hans spetsegenskaper. Vi tror han kommer passa in både i spelet och laget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.