Silly: Hoppas på mer speltid

Daniel Hansson kom till BC Luleå inför säsongen 2017/2018. Han är nu den förste spelaren som skrivit på för 2018/2019.

– Det känns bra. Kul att komma tillbaka ett år till. Personligen hoppas jag på att få ännu mer speltid och etablera mig i ligan. Som lag är målsättningen alltid att vinna och spela SM-final, säger Daniel Hansson i ett pressmedelande.

– Vi ser Daniel som en framtidsspelare. Han har många av de egenskaperna som vi letar efter när vi rekryterar spelare. Han gjorde en bra första säsong och konkurrerar på en väldigt tuff position. Vi hoppas att Daniel ska kunna ta nästa steg nu, säger BC Luleås klubbdirektör Lars Mosesson.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.