Klart: Ligaklubben flyttar hem

Uppsalas herrligalag flyttar hem. Ett permanent trägolv, ett eget omklädningsrum, ny ljud- och ljusanläggning ingår i miljonsatsningen på ”gamla” Fyrishov som görs av Uppsala kommun. Därmed lämnar Uppsala Basket  IFU Arena och ska framöver, under ledning av nye coachen Jens Tillman, både träna och spela sina matcher i Fyrishov.

– Det är första gången någonsin som vi kan träna och spela match i samma hall och det är Fyrishov som tillsammans med Uppsala kommun som gett oss de här förutsättningarna. Vi är otroligt tacksamma, säger Uppsala Baskets ordförande Daniel Fixelius till UNT.

En ytterligare nyhet för besökarna i Fyrishovs a-hall är att det kommer att finnas två barer på varsin sida av läktarna.
– Det ska finnas bra erbjudanden vad gäller mat och dryck för publiken både före, under och efter matchen, säger Mats Rosén, driftchef på Fyrishov, till UNT.

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.