Silly: Bästa svenska ligadebutanten?

Visby Ladies har gjort klart med första nyförvärvet inför 2018/2019. Det är 24-åriga och 192 cm långa centern Jonna Raflund, som närmast kommer från spel med Malbas, bottenlag i Superettan, där hon 2017/2018 snittade 9,7 poäng och 11,6 returer. Sedan tidigare har hon erfarenhet av collegespel i USA och med Wetterbygden i Superettan 2016/2017.

– Vi är glada att kunna knyta upp en av svensk baskets bästa spelare av de som ännu inte spelat i ligan. Hon är stor och älskar fysisk inside-basket vilket vi saknat de senaste säsongerna. Jonna kommer inte bara debutera i högsta serien, hon kommer göra sig ett namn direkt hos motståndarna, säger Visbys sportchef Anders ”Leo” Pettersson.

Bilden: Ny i Visby och Svenska Basketligan Dam är Jonna Raflund.
Foto: Visby Ladies.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.