Silly: Ska snart presenteras

Uppsala Baskets damligalag har gått ut med cliffhangern att ännu ett nyförvärv snart ska presenteras (efter helgen). Av allt att döma så handlar det om Quy Nguyen – som enligt Borås Tidning deklarerat att hon lämnar Mark Basket för spel i Uppsala.

Den 25-åriga guarden började en gång i Ockelbo och har de senaste åren spelat ligabasket med Eskilstuna, Fryshuset och Mark. Förra säsongen blev det i Mark 18 min/match med snittet 4,8 poäng, 0,9 returer och 0,7 assist. Hon utmärkte sig bland annat genom att göra elva poäng när Mark i en superskräll besegrade Luleå i kvartsfinalmötet i Kinna.

2016/2017 spelade Quy Nguyen i basketettan med Västerås och svarade då för 17,6 poäng per match.

x x x x x

Mark Basket får tillbaka egna produkten Clara Arvidsson – som förra våren gjorde en utflykt till Visby Ladies för några korta inhopp. 20-åriga guard/forwarden spelade exempelvis cirka 2 min/match i slutspelet för Visby med kvartsfinal mot Alvik och semifinal mot Umeå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.