Nya blågula truppen

Okej då har vi namnen i nye förbundskaptenen Hugo Lopez första landslagstrupp. Gänget som ska spela EM-kvalmatch mot Vitryssland i Uppsala den 29 november.

Några spelare faller bort då de helt enkelt inte är tillgängliga. NBA pågår – så ingen Jonas Jerebko (Golden State). EuroLeague, som ej anpassar sig efter några landslagsfönster, pågår – så ingen Jeffery Taylor (Real Madrid), ingen Marcus Eriksson (Gran Canaria), ingen Melwin Pantzar (Real Madrid).

I truppen på 16 namn + 4 reserver finns inte Umeås André Nilsson. Inte heller Umeås Omar Krayem. På 16 namn hade i alla fall Bloggen plockat med båda dessa så de fått visa upp sig och konkurrera på landslagslägret i alla fall.

Här är de som tagits ut: 
Tre gubbar får comeback-chans i landslaget – det är Erik Rush (Happy Casa BR, Italien), Micke Lindquist (Norrköping) och Charles Barton Jr  (Kangaroes Mechelen, Belgien).
Övriga bland de 16; Adam Ramstedt (Debrecen, Ungern), Alexander Lindqvist (Södertälje) Anton Gaddefors (klubblös, free agent), Christopher Czerapowicz (Novgorod, Ryssland), Elijah Clarance (Fraport Skyliners, Tyskland), Simon Birgander (Joventut, Spanien), Ludvig Håkanson (Estudiantes, Spanien), Johan Löfberg Breogan, Spanien,, Martin Pahlmblad (Södertälje), Nicholas Spires (Obradoiro, Spanien), Thomas Massamba (BC Luleå), Viktor Gaddefors (Antibes Sharks, Frankrike), Denzel Andersson (BC Luleå).

– Med dessa 16 spelare har vi en bas med spelare som redan har varit med i landslaget senare tid, och några nya spelare som ger oss extra kvaliteter, säger Hugo López i ett pressmeddelande.

Reserverna: Jonathan Person (Pitesti, Rumänien), Carl Engström (Wetterbygden), Adam Rönnqvist (Jämtland), William Gutenius (Borås).

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.