Ännu en julfest som gick snett

Vi såg tidigare Jämtland Baskets julfest gå snett då Södertälje Kings pajade tomtepartyt. Inga jämförelser i övrigt – men Golden State Warriors råkade ut för ett liknande antiklimax i natt.

I NBA:s stora juldagsrally med flera matcher så tog regerande mästargänget med svenska Jonas Jerebko hemma mot Los Angeles Lakers med LeBron James. Klart överraskande resultatet blev en storseger för Lakers med 127-101.

För Lakers var det en hel bunt spelare på tvåsiffrigt i poäng, en klart bra insats där. Warrios hade enorma skytteproblem med bara 25 procent på laget från trepoängsland. Curra var exempelvis 2 av 8, Durant 3 av 8 och Jerebko 0 av 4.

Uppdatering: Lakers-stjärnan LeBron James utgick med en skada i vänstra ljumsken – den uppges efter magnetkameraundersökning inte vara så farlig utan ska utvärderas ”dag för dag”.

x x x x x

Ett annat intressant möte som i natt gick att följa i Sportkanalen var Philadelphia 76:ers mot Boston Celtics.  Det krävdes övertid innan Celtics säkrat vinsten med 121-114. Matchvinnare Kyrie Irving med 40 poäng + 10 returer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.