Byter 217 cm mot 212 cm

Wetterbygden Stars gör ett centerbyte – föranlett av att svenske jätten Carl Engström, 217 cm, bestämt sig för att lämna svenska ligan med ambitionen att spela vidare utomlands.

Wetterbygden kallar då in 212 cm långe centern Kyle Rowley från Trinidad & Tobago,

– När det gäller Kyle Rowley så har högsta prioritet för oss varit att få in rätt slags karaktär. När man tvingas till denna typ av sena rockader i lagbyggena så vill man i största möjliga mån försöka undvika för mycket turbulens i omklädningsrummet. Kyle kommer med fantastiska rekommendationer både som basketspelare och som människa. För oss gäller det nu att få in Kyle så snabbt som möjligt i vad vi försöker åstadkomma både försvarsmässigt- och anfallsmässigt. Med hans rutin är jag säker på att det kommer gå smidigt samtidigt som vi naturligtvis också måste ha tålamod med att det inte bara är “att trycka på knappen” och tro att allt sitter direkt, säger Wetterbygdens sportchef Dennis Aulander till klubbens hemsida.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.