Frågetecken för stjärnan

Inför toppmötet mellan obesegrade Alvik Basket och A3 Basket Umeå finns frågetecken för Alviks stjärnspelare Janel McCarville.

– Vi kommer se hur hennes status är på matchdagen, om hon kommer spela eller inte. Men det kommer inte ändra våra förberedelser. Vi har tränat hårt och fokuserat under julen så det finns inga ursäkter, säger Alvik Baskets coach Fotios Ioannidis till klubbens hemsida.

Alviks coach om toppmötet:
– Det är en viktig match för båda lagen. Men det är inte slutspelet, det är en match i serien och vi jobbar match för match, men klart att det är lite prestige. Vi tror inte att Luleå och Umeå är bättre än oss, utan vi ser att vi är på samma nivå och då kan allt hända.

Uppkast i Åkeshovshallen är klockan 14:00 i dag lördag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.