Person spelklar för topplaget

Jonathan Person är på väg in i topplaget Södertälje Kings. Klubben har på sista dagen innan övergångsstoppet ansökt om licens för landslagsmeriterade guarden som de senaste säsongerna spelat i Rumänien, senast med Pietesti.

Jonathan Person har massor av ligarutin från 08 Stockholm, Sundsvall, Luleå och Uppsala.

Anledningen till Kings agerande är att Valter Lindström under träning åkt på en knäskada som bedöms så allvarlig att resten av säsongen är i fara. Exakt vilken typ av skada det är ska magnetkameraundersökning ge besked om.

Uppdatering: Jonathan Person är helt spelklar för Södertälje.

– Jag är glad över att vi kunnat värva ”Jonte” som kommer passa perfekt in i vår sammansvetsade grupp med sin personlighet och karaktär. Efter Valters olyckliga skada så är Jonte en perfekt ersättare med sin rutin från internationellt spel, dessutom känner han ligan väl säger Kings coach Ludde Degernäs till klubbens hemsida.

– Sjukt spännande att komma till Södertälje Kings! Vi är etta just nu, jag ska komma in och göra allt jag kan för att hjälpa laget att behålla förstaplatsen och sen gå för SM-guldet!, säger Jonathan Person.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.