Mångårig prenumeration

Okej, det har röstats om saken, kanske rätt onödigt. Men priset ska förstås delas ut till ”Årets matcharrangör” i Basketligan dam. Klubben som prenumererar på utmärkelsen är såklart Luleå Basket.

Svenska Basketbollförbundets motivering:
Detta är den mest förutsägbara vinnaren av detta pris men ska sanningen fram börjar Luleå få konkurrens. Det beror inte på att Luleå dippar utan att fler har höjt sig. Ribban för hur ett basketarrangemang ska se ut sätts dock alltjämt av årets vinnare. Upplevelsen som besökare är bäst i Luleå Energi Arena hur du än vänder och vrider på det och det – gott folk – kommer inte av sig självt. Årets matcharrangör i SBL dam 2018-2019 är Luleå Basket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.