Umeås coach: ”Upp till oss”

Skrällresultaten i SM-slutspelet  innebär att antingen seriesjuan Högsbo eller seriesexan Eos kommer att spela SM-final!

Bloggen tog ett litet snack med A3 Basket Umeås coach Janne Enjebo.

– Alla vill planera för att det inte ska komma någon formsvacka i slutspelet,  nu gick det inte för Luleå och Alvik. Läget just nu speglar inte hela säsongen, men både Eos och Högsbo har förtjänat sina semifinalplatser. De har lyckats pricka in det här nu och rider på en rejäl uppåtvåg.

Umeå ska i sin SM-semifinal möta seriefemman Telge Basket.

– Vårt mål är först att klara Telge, de slår ur underläge med allt att vinna och ger inte bort något. Vi måste förtjäna en finalplats och det är nu upp till oss att som favoriter ta hand som situationen. I mitt huvud ser jag inte annat än att vi ska klara Telge i bäst av fem matcher, säger Janne Enjebo.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.