Silly: Jämtlands nye pointguard

Jämtland Basket tog sig förra säsongen för första gången någonsin till SM-final. Där tog det stopp och ambitionen är att blir ännu bättre. I det syftet har klubben hittat en ny pointguard. 24-årige amerikanen Davon Bell som hämtas från Presbyterian College i NCAA Div.1. Sista collegeåret snittade Bell 10 poäng, 4 returer och 6,5 assists. I skyttet 28% på treorna.

– Med Davon Bell får vi en spelare som är en renodlad pointguard som dels är snabb och kan driva upp tempot, men också en pointguard som kommer kunna styra spelet och hitta de lösningar vi behöver offensivt när vi inte får springa som vi vill. Samtidigt ämnar bygga ett bättre defensivt lag än 2018-2019, säger coach Torbjörn Gehrke till klubbens hemsida.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.