Silly: Kontrakterar 15-åring

Talangfulle 15-årige guarden, 192 cm, William Kermoury har kontrakterats – ett femårsavtal med Södertälje Kings. Ligaklubben tänker sig att grabben som fyller 15 den 3 augusti huvudsakligen ska träna och spela med Kings.

– Att William, som är Sveriges mest lovande talang på många år, valt SBBK för nästa steg i sin utveckling är en spännande utmaning för mig som coach. William är 15 år men väldigt mogen för sin ålder och jag ser fram emot att följa hans utveckling de kommande fem åren, säger Kings coach Ludwig Degernäs.

William Kermoury har imponerat i Ungdoms-SM och debuterade i Superettan för AIK Basket förra säsongen och spelade fyra matcher med 12 min./match. där han gjorde i snitt 3,3 poäng och tog 1,8 returer.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.