Beskedet: Jerebko skriver på

Uppgifterna om att Jonas Jerebko lämnar NBA för spel med Moskva-klubben BC Khimki, som litauiska basketsajten 24sek var först att avslöja för ett par veckor sedanska enligt uppgift bli officiellt bekräftade under morgondagen.

I kväll tisdag  har den svenska stjärnan i SMS till flera media skrivit det korta meddelandet ”Signar i kväll”.

Jonas Jerebko har spelat tio år i världens största liga NBA och senast var han i final med Golden State Warriors.

BC Khimki är en storsatsande rysk klubb som även spelar i EuroLeague.

Jonas Jerebko debuterade i NBA år 2009,  Han spelade flera säsonger med Detroit, gick sedan vidare till Boston, Utah och sedan Golden State. Totalt har 32-åringen spelat 635 matcher i NBA, varav 119 som starter. I snitt blev det 18 min/match, 6,17 poäng och 3,97 returer. Hans poängrekord i en NBA-match är 23 poäng, detta i december förra året då hans Golden State hemmabesegrade Dallas med 120-116.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.