Silly: Lillebrorsan redo

Norrköping Dolphins dubblar antalet Uppsala-bröder Zekovic i ligatruppen för 2019/2020. Anes Zekovic får sällskap av lillbrorsan Alan Zekovic.

Alan Zekovic, 20 år och 198 centimeter, återvänder till Sverige efter ett år på Salt Lake Community College.

– Alan är en väldigt intressant spelare. Han kan skjuta bollen bra utifrån och är en lirare när han har bollen. Han har som sin bror, en väldigt bra storlek för att spela på vingen. Alan är bra skolad och vi behöver hjälpa honom ta nästa steg i sin utveckling. Han behöver klara av att använda sin teknik i högre fart, och ta beslut snabbare, säger coach Mikko Riipinen till Dolphins hemsida.

– Det är alltid speciellt och ska bli kul att vara och spela tillsammans. Att tävla ihop, det är alltid speciellt. Vi lär oss mycket av varandra så det känns jättebra. Dolphins är en framgångsrik klubb historiskt och det är en bra miljö för mig att utvecklas i, det känns bra, säger Alan, som även spelat med brorsan i Uppsala.

Noterbart är att Alan fortfarande har en öppning (deadline 1 september) om något bra college-erbjudande skulle dyka upp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.