Silly: Mästarpussel klart

Regerande svenska mästarlaget Södertälje Kings har pusslet klart inför nya säsongen. Sist in är mycket meriterade  hemvändaren, shooting guarden Dino Pita, som bland annat har gjort 54 A-landskamper för Sverige. Han har spelat i Belgien, Polen, Litauen, Rumänien och senast 2018/2019 i klubben Levicki i ligan i Slovakien, där han snittade 10 poäng per match.

– Väldigt motiverande! Champions League eller FIBA Europe cup blir en stor uppgift som kommer bli väldigt kul att ta sig an, samt att hjälpa de yngre med det jag kan och bidra med rutin, säger den snart 31-årige Dino Pita i ett pressmeddelande.

– Jag är glad att Dino valt att komma tillbaka till SBBK. Hans rutin från spel i Europa och landslaget kommer vara en viktigt del av lagbygget!, säger Kings coach Ludwig Degernäs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.