Silly: Förra Umeå-kaptenen kör på

Bloggen hade tidigare i sommar kontakt med den förra Udominate-kaptenen Agnes Nordström, men hon passade då på frågan om hon skulle spela vidare i Uppsala.

Nu finns besked då klubben presenterat svaret. Agnes Nordström förlänger!

Agnes Nordström, snart 31, spelade fyra säsonger i Umeå för att för två år sedan återvända hem till moderklubben Uppsala. Förra säsongen var helgjuten då hon i ligan för serietian Uppsala snittade 14,2 poäng, 6,4 returer och 5,1 assist. Hon sköt starka 50 procent från trepoängsland.

Om Bloggen räknat rätt blir kommande säsong hennes 13:e i svenska ligan (ett SM-guld med 08 Stockholm). Under karriären har hon även varit proffs på Gran Canaria, I svenska landslagströjan har Agnes 27 seniorlandskamper och totalt 64 ungdoms/juniorkamper.

Uppsala Basket har i dagsläget följande spelare klara för truppen 2019/2020: Lisa Bolander, Lina Claesson Elin Ekdahl, Milen Hagos,  Ellinor Holmberg, Olivia Lantz,  Ellinor Meyer,  Agnes Nordström, Louise Skyttevall, samt nya amerikanska forward/centern Anastasia Williams.

Ny head coach: Mady Mahdy. Assisterande: Ike Person.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.