Poänggörare klar

Norrköping Dolphins har klart med en ny jänkare. Ersättaren för avpolleterade Kareem Canty är komboguarden Jeril Taylor, 193 cm.

– Han är en spelare som har många av dom sakerna vi sökte. Han kan spela både som point guard och shooting guard, och är dessutom en duktig returtagare för att vara guard. Jeril kan göra poäng vilket är väldigt viktigt för oss, säger Dolphins coach Mikko Riipinen till klubbens hemsida.

Jeril Taylor har efter college spelat i Tyskland, där han bland annat gjort 30 matcher för Giessen 46:ers i Bundesliga (snitt 5,7 poäng per match, samt med Musel Pikes i Luxemburg (snitt 23 poäng på 12 matcher). Han har även spelat i Gieesens andralag i Pro B i Tyskland (15 matcher/snitt 19 poäng).

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.