Har landat från Turkiet

A3 Basket har landat efter långresan från Turkiet. Två coacher och nio spelare tog sig hela vägen till Lund i Skåne för lördagens match mot IK Eos i Lund. A3 Basket har därtill utökat truppen med två spelare som anslutit från Umeå, det är Danielle Elvbo och Kristina Udekwu Jansson.

– Från Turkiet hade vi en lång resdag hela fredagen, efter kvällsmiddagen har vi haft videogenomgång på Eos. Nu har vi elva spelar på plats och de tkänns som vi är redo, säger coach Janne Enjebo till Bloggen.

Matchguide SBL dam
IK Eos Lund–A3 Basket Umeå
Plats: Eoshallen Lund.
Tid: Kl. 12.00 lördag

No­te­ra att…
… Umeås lag kommer direkt från tufft EuroCup-spel mot Kayseri i Turkiet,  där det blev knapp förlust 65-68. Laget reste via Istanbul och Köpenhamn med destination Lund för tidig lördagsmatch i svenska ligan.
… A3 Basket saknar fortsatt sin mest effektiva spelare – fotskadade forwarden Lajahna Drummer.
… Eos har öppnat säsongen med tre vinster/en förlust. Umeå har i svenska ligan två vinster/en förlust.
… Eos italienska bjässe Dubravka Dacic, 201 cm lång, snittar 17 poäng och 13 returer per match. Laget har ytterligare en tongivande spelare i Mary Goulding från Nya Zeeland som snittar 16 poäng plus 6,5 returer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.