Hyllar motståndarnas publik

Umeå BSKT står inför en tuff bortamatch mot topplaget Köping Stars – då passar Umeå-coachen på att hylla motståndarnas publik.
– Bra stämning och kul att de har mycket publik. Vi känner ingen speciell press eller rädsla att spela i Karlsbergshallen. De får alltid med sig några extra blåsningar hemma, men det får man räkna med, säger Jesper Gustafsson inför tisdagskvällen.

Umeå har en tuff vecka med dubbla bortamatcher. Först Köping.

Lite oväntat topplag som ni matchat väl, men minus sex poäng på två matcher.
– Ja, Köping och Borås har passat oss bra och uppenbarligen har Köping och Borås också gått tighta kamper mellan varandra, så kanske är något med spelstilen eller hur lagen matchar upp på individplan.

Hur tacklar ni säsongens tredje möte med Köping?
– Vi går in med tuff inställning och kommer att köra hårt. Köping lämnar inget åt slumpen och vi måste vara väl förberedda i flera matcher på kort tid nu, säger Jesper Gustavsson.

Matchguide SBL herr
Köping Stars – Umeå BSKT
Plats: Karlbergshallen.
Tid: Kl. 19.04 tisdag.

No­te­ra att…
… Köping Stars fick kvala sig kvar i ligan i våras och har den här säsongen överraskat som topplag med 17 vunna/4 förlorade.
… Tidigare möten 2019/2020: Umeå–Köping  82–84, Köping–Umeå 85–81.
… Umeå hade tillbaka Alexandros Varytimiadis senast mot Södertälje. Inför resan till Köping aviserar Coach Gustavsson ”samma lag” och det innebär att Rashard Odomes är kvar på skadelistan och att Cole Welle spelar i hans ställe precis som i de senaste tre omgångarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.