Korsbandsskador och en ny spelare

Lika tråkigt som sant är att korsbandsskadornas tid inte är förbi.

Färska fall har drabbat spelare i Uppsala där Louise Skyttevall fått säsongen förstörd. Ett besked som kom för en vecka sedan. Och allra senaste trista svaret efter magnetkameraundersökning gäller Högsbos Elin Fredrikson.

– Jag är faktiskt rätt så tom, om man ska säga så. Jag har inte så mycket ord för vad det är som hänt, det känns bara för jävligt faktiskt, säger Elin till GP.

Det var på vanlig träning torsdagen innan Svenska Cupens slutspel som Elin Fredriksons knä gick sönder i en helt vanlig rörelse. 20-åringens tredje korsbandsskada genom åren.

– Jag har precis smällt det här nu, att det är ett års rehab jag har framför mig nu igen. Men det är ingen tvekan om att jag ska göra det igen, det finns inget annat. Jag tänker inte låta någon annan än jag bestämma när jag ska spela basket eller inte, säger hon till GP.

x x x x x

Telge Basket har en ny spelare in i ligatruppen – det är Cassandra Martinsson som återvänder till Södertälje efter att de senaste åren pluggat i Lund och där har den 24-åriga forwarden spelat med IK Eos utvecklingslag i division ett.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.