”Kan inte vara mer botten”

Efter ny ligaförlust för A3 Basket Umeå med riktigt svaga prestationer var coachen Janne Enjebo inte nådig.

– Det kan inte vara mer botten än så här!  Vi hade pratat tydligt om den dåliga insatsen när vi mötte Norrköping hemma, men missarna var fruktansvärda både framåt och bakåt. Vi har inga skyttar och hela tiden lämnas en spelare i sticket och vi har inget som helst svar mot Page som sätter allt och Norrköping som gör det bra.

Mer läsning: Hotet: Fler spelare hänger löst

– Norrköping vinner hur rättvist som helt, men alla lag spelar bra mot oss och det beror inte bara på att de vill besegra regerande mästarna… vi hade många fötter och händer som inte var där och gjorde inte alls rätt för oss.

Två spelare som gjorde sitt var Nathalie Fontaine och Moa Dellbro.

– Fontaine visade vad hon kan ge oss, men det krävs att fler spelare levererar någonting. vi måste få ut mer av de andra. Moa har jag sagt till ”kul att du vågar”, poistivt att hon kan komma in från bänken så, säger A3-coachen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.